Blessing Blue Eyes Gina (gesteriliseerd)

Seal point (SBI n)
Geboren: 10-05-2010

Vader : Demilune Francisco Blue
Moeder: Brooke Bushra Bonsatsu Nala

Gina is geboren bij Cattery Blessing Blue Eyes te Maasbracht. De moeder van Gina heb ik ooit zelf gefokt. De vader van Gina is mijn eigen dekkater Blue.


Gina heeft bloedgroep A

DNA onderzoek wijst uit dat Gina negatief is op het gen voor PKD-1 en Gina is ook op 08-06-2015 middels echo negatief bevonden op HCM, PKD en CIN.

Gina is een lieve maar ook een wat terughoudende dame. Ze zal dan ook niet zo snel op een vreemde afstappen. Gina is een typisch voorbeeld van een eenpersoons kat, Melissa (de oudste dochter van Henk) heeft overduidelijk haar voorkeur. Zodra Melissa op de bank zit gaat Gina vrijwel meteen bij haar liggen. Dit doet ze veel minder snel bij ons of de andere kinderen.  Maar ze vind het ook heerlijk door de andere dames in de watten gelegd te worden.

Gina was de moeder van de nesten: K, L, M en Q.

Ze was altijd een lieve goede moeder voor haar kittens! Haar kittens groeien uit tot mooie grote stevige katten. In 2016 na het Q nest vond ik dat Gina toe was om met pensioen te gaan. Toch vind Gina het nog steeds fijn te moederen over de kittens van de andere dame.


Gina Dec 2011

Stamboom